- Forside
- 100 kr. Marked - Monster udsalg!
-
-64%
-
-58%100,00 m/Moms( 80,00 u/Moms )236,25 m/MomsDu sparer: 136,25
-
-65%100,00 m/Moms( 80,00 u/Moms )287,50 m/MomsDu sparer: 187,50
-
-52%100,00 m/Moms( 80,00 u/Moms )207,00 m/MomsDu sparer: 107,00
-
-58%100,00 m/Moms( 80,00 u/Moms )237,00 m/MomsDu sparer: 137,00
-
-61%100,00 m/Moms( 80,00 u/Moms )256,00 m/MomsDu sparer: 156,00
100 kr. Marked - Monster udsalg!
I samarbejde med vores leverandører og som del i vores markedsføring er nedenstående vine på voldsomt og vildt tilbud.
Tilbud gældende efter 'først til mølle' princippet - og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Fragtfri levering ved køb for minimum kr. 700,- Tekst i kursiv er citat fra vinblogger Ulrik Houlberg Iversen.
Shiraz 54%, Cabernet Sauvignon 32% og Mourvedre 14%.
Denne vin fås både med kork prop og kapsel. Denne variant er med kapsel.
’En sabotør er en vandal, skadevolder, et uroelement … men kan også være en helt som fx under anden verdenskrig. Denne Saboteur er også en provokerende dejlig vin, som kommer fra vinhuset Luddite Wines.’
Chenin Blanc, Viognier, Blanc Fumé.
'What??? Sikke en vild og skør duft … landlig, svedig med syltet frugt, gule blomster, abrikos, hyld, mandler, kanel, kalk, salt og saltlakrids samt en vis fylde, fedme og samtidig måske endda lidt olieret. I munden er der masser af fyldig smag, lemon, æblesødme og -most, pærer og kraft. Det er lidt buttet, krydret og stærk … virkelig en kraftig hvidvin med sin særegne karakter.'
Rolf Madsen/VineXpressen skriver: Ugens vinhit (red. uge 47 - 2020) kommer fra Winelovers, der har specialiseret sig i højkvalitetsvine fra Sydafrika. Le Saboteur smager som en drøm. En-to-tre og flasken er drukket. Det her er genial vin uden dikkedarer og for meget wine maker-indblanding. Helt vidunderlig næse med indslag af citrus, ananas og lidt fersken. Læg dertil en dejlig saltet mineralitet, der hvirvler op som et pust af flyvesand. Ufattelig blød, cremet og saftig i munden uden at blive tung.
Pinot Noir 100%. Sælges i kasser af 12 fl.
’I glasset er State of Grace Pinot Noir lysere og mere transparent end Map Maker, og næsen er også mere afdæmpet, sart og delikat. Der er ribs, hindbær, tranebær og masser af eg. Samtidig er vinen også utrolig tør, der er flere tanniner, er bedre balanceret syre og så sætter smagen sig virkelig i munden.’
Vundet flere priser:
Gold Medal - New York International Wine Competition New York, June 2018
∗∗∗½ - 89 Points, Bob Campbell Master of Wine
Light, fresh and drying pinot noir with floral, dark cherry, anise, spice, wood-smoke and fresh herb flavours. A bright, tangy, high energy wine with a suggestion of new leather and furniture polish. Bob Campbell MW, NZ, January 2019
∗∗∗∗ - Michael Coopers NZ Buying Guide 2019
The age-worthy 2016 vintage (4*) was hand-picked at Rapaura, on the north side of the Wairau Valley, and matured in French oak barriques. Bright ruby, it is mouthfilling and savoury, with ripe, youthful, plum/spice flavours and a lingering, fairly firm finish. Best drinking 2020+.
Michael Cooper, NZ, November 2018
∗∗∗∗∗ - 93 Points, Wine Orbit
A lovely elegant rendition; the complex bouquet shows spiced cherry, raspberry coulis, game, black olive and roasted nut characters. The palate is succulent and beautifully weighted, delivering pristine fruit flavours together with attractive savoury nuances, finishing persistent and silky. The wine offers refined style and charming presence. Sam Kim, Wine Orbit, NZ, April 2018
Rolf Madsen/VineXpressen skriver (red. uge 42/2021): Super lækker oversøisk pinot, hvor man finder indslag af kirsebær, ribs, blommesten og en bagkant af jordbær. Ditto i smagen, der er luftig og elegant med en lille puddersukkeragtig frugtsødme, der fylder munden fint ud. Læg dertil lidt dugfriske, grønne grene toppet op med et lille pinot-karakteristisk syrebid. I love it! 92. Anbefalet
Sauvignon Blanc
’Vinen er klart blid, sart, forsigtig og luftig. Det gælder såmænd også smagsmæssigt, hvor der er en let, luftig og elegant vin, hvor der er fin sødme/syre balance, lemon, syltede citroner, svag grape. Det er en rindende flod, stille og smuk. For pokker det er lækkert, blødt … ren zen.’
92 point af Joe Czerwinski - The Wine Advocate - 17 April 2020
"Sourced from the coastal area known as Dillons Point, the 2017 Abstract Sauvignon Blanc was barrel fermented and aged 15 months in older puncheons. It's subtly fumé in character, with
hints of smoke and struck flint on the nose accenting fig, nectarine and passion fruit. Mediumbodied and silky in character from the long aging on the lees, it finishes long, with plenty of texture."
Pinot Noir
’Det er blødt, let, cremet og luft i glasset giver vinen et ekstra gear. Syren er bestemt stram, spændstig, men det leveres elegant, let og forførende fint.’
Vundet flere priser bl.a. 93 Bob Campbell MW og 18 Janis Robinsson.com
Sælges i trækasser med 3 flasker i hver.
'I glasset har vinen et svagt brun/orange og transparent skær … mens duften er mega flot, virkelig lys, let, elegant og moden. De vilde, syrlige, blomsterrige og parfumerede noter fra Giognolino druer er her virkelig tøjlet med silkebånd, og det giver en næse med samme elegance som en god Nebbiolo eller Pinot Noir, måske lidt en anelse mere blomsterrig, men det gør det ikke dårligere.
I munden er det også virkelig lækker vin … virkelig stram i betrækket som god Barolo, men har en lys, blomsterrig, letlevende og ubekymret side. Det er den naive blondine, som tager imod livet med en lys latter. Det er blomstereng og lyse dage, solskin og børneleg. Det er feminint, let, svævende og med en livlig nerve af en syre, pæn tørhed, lyse bær, hindbær, jordbær og svage aftryk fra egefade. Det smager altså bare monstergodt og Houlberg er fan.'
'Denne 2016 Riesling fra Spioenkop Wines er flere steder udråbt som en af de bedste tørre sydafrikanske Riesling vine …. og den smager fandeme også freaking, for søren, også sindsygt godt.
WOW … fik sgu lige lidt Mosel Willi Schaefer deja vu, for sikke da en lækker Riesling fætter med masser af petroleum, et stykke gammelt benzinvædet tvist, en håndfuld flintesten, ingefær, kvæde, syltede citroner og honningmelon. Det er en helt vild aroma, så forførende, æterisk, let og selvom der er tunge petroleum skyer, så svæver denne igennem, henover og ovenover. Vildt.
Smagen overrasker med at være både tyng, rank, sart, sur og bare så præcis … nærmest lidt bævrende, forsigtig uden egentlig at kende sine egne styrker. Det er citronsaft, som ikke bliver helt surt og så er den samtidig knastør. Det hyler af stringent og let væske, en lille kæk grape bitterhed og en vin, som samtidig skriger efter lidt mad. Det er en kongevin.'
Vinanmelder Tim Atkin 95 pts.
100% Muscat d’Frontignan.
En flaske indeholder 500 ml. og ligger i en kasse med 6 fl.
Priser:
2022 Platter’s Guide – 4.5 Stars
Vinmageren skriver: The wine displays a golden to light amber colour. It has a perfumed nose ofbright pineapple, ripe apricot, honeyed marmalade and seductive rose petal. These heady aromas are supported by orange blossom, jasmine and wild rosemary. The nose carries through to the taste, where the mouth-watering sweetness is cut by a tangy acidity, which ensures a persistent and refreshing finish.
Food Pairing: This is a naturally fermented and unfortified wine, and allows for many delightful treats, which may incl. savoury duck liver pate, sweet spice-laced puddings and traditional soft cheeses.
Serve chilled and don’t wait for dessert.
Priser:
2021 Platter’s Guide – 4.5 Stars
2020 Winemag 93 Points
Vinhuset skriver følgende om denne specielle vin: The Bowwood motto is to produce singular, sight-specific wines that exemplify not only the best examples of their type in South Africa but of those of the world. Special attention is given to how the wine will mature over time and we highly recommend additional cellaring to release the wine’s full potential.
Light dances through this wine’s bright, gold leaf colour. It captures, bends and reflects with the same hypnotic rhythm as a fresh mountain stream in the late light of summer. A cerebral experience, the wine is initially timid on the nose, but soon explodes kaleidoscopically in the back of the brain. Delicate apricot, yellow pear and cut straw aromas are fabulously supported by denser greengage, crushed cumin, raw almond and wild celery. The palate is luxurious and full, with a chalky dryness and vast savoury spectrum. Its mineral freshness showcases honeyed tangerine, roasted corn, ripe quince and sweet cashew. Savoury notes include freshly minced bay leaf and fine ground nutmeg.
Food Pairing: We recommend this wine be paired with nut crusted swordfish and saffron infused risotto or crispy, shredded duck on spring onion pancakes with tomato salsa.